BizMedia Design 2018

BizMedia Design 2018

BizMedia Design er en årlig konference, der samler erhvervsfolk, studerende og forskere til at netværke og diskutere de seneste forretningsperspektiver inden for IT- og medieverdenen med fokus på service- og oplevelsesdesign.

Time

06.06.2018 kl. 09.00 - 15.00

Description

Onsdag den 6. Juni fra kl 9-15 afholdes årets BizMedia Design konference. Fokusområdet for dette års konference er disruption. Ligesom innovation, design thinking, blockchain og industri 4.0 er begreber, som man hører brugt i mange forskellige sammenhænge, så er disruption også populært at flette ind i diverse kontekster. Men hvad er det egentlig og hvad betyder disruption? Hvorfor snakker vi lige pludselig om disruption, og hvad betyder det egentlig for din virksomhed? Med årets tema søger vi at afmystificere begrebet og se på potentialet i disruption. Vi tilbyder derfor en række oplæg, debatter og workshops, der giver en håndgribelig forståelse af disruption.

Vi har programsat en række stærke oplægsholdere og afslutter dagen med paneldebat hvor både forskere, erhvervsliv og lokale politikere deltager. Læs mere om oplægsholderne nederst.

Herudover giver dagen rig lejlighed til at stifte bekendtskabe med projekter udarbejdet af studerende fra Cand.IT uddannelserne Interaktive Digitale Medier og Oplevelsesdesign.

Yderligere information og tilmelding

Price

Gratis - Dog no-show gebyr på 500 kr. ved udeblivelse eller afmelding efter 5. juni kl. 15.

Host

Konferencen arrangeres i et partnerskab imellem IT-Vest, KDM Studienævnet (Aalborg Universitet), BrainsBusiness, InDiMedia og Invio.

Address

Kedelhallen i Nordkraft, Teglgårds Plads 1, Aalborg