Master i it vinder europæisk pris for at understøtte udviklingen af professionelles it-kompetencer

Master i it vinder europæisk pris for at understøtte udviklingen af professionelles it-kompetencer

Masteruddannelsen i it, der udbydes i et samarbejde mellem Aalborg Universitet og de to andre vestdanske universiteter, er med cirka 250 årlige studerende en af landets største efter-videreuddannelser på masterniveau. Formålet med uddannelsen er at sikre flere it-professionelle opdaterede kompetencer – en indsats, der nu har fået en fornem anerkendelse i form af Informatics Europe Best Practices in Education Award 2020.

Last modified: 06.11.2020

Prisen Informatics Europe Best Practices in Education Award uddeles en gang om året til et fremragende europæisk uddannelsesinitiativ, som styrker kvalitet og attraktionsværdi af it-uddannelse og undervisning. Prisen uddeles af Informatics Europe, der er en europæisk sammenslutning af mere end 140 af de fremmeste universiteter og forskningslaboratorier i Europa inden for informatik. Læs mere om prisen på It-vest's hjemmeside.

Masteruddannelsen i it henvender sig til personer, der arbejder med udvikling, ledelse og implementering af it eller med undervisning i it. Sammen udviklede de tre vestdanske universiteter og It-vest uddannelsen tilbage i 2005, og master i it udmærker sig bl.a. ved, at den udbydes på tværs af de tre universiteter, og at man som studerende selv kan bestemme, om man vil tage et fag, flere fag eller en hel master.

Læs mere om masteruddannelsen i it