Opgraderet fællesområde til 1. -4. semester på kommunikation og digitale medier

Opgraderet fællesområde til 1. -4. semester på kommunikation og digitale medier

Loungen på 3. sal i Rendsburggade 6 er blevet indrettet med nye møbler og farver på væggene. De nye farver er rare og giver ro, siger studerende fra 2. semester på kommunikation og digitale medier, og indretningen gør, at man kan arbejde uforstyrret sammen i mindre grupper.

Last modified: 15.02.2022

1- 4. semester på kommunikation og digitale medier har nu adgang til et nyistandsat lounge-område, der ligger i Rendsburggade 6, lige hvor man kommer ind fra trappen på 3. sal. Rummet er indrettet med højryggede sofaer, så man som i en stillekupé kan sidde uforstyrret og arbejde sammen i mindre grupper. ”Stillekupéerne” er indrettet med en skærm i den ene ende, så samarbejdet bliver nemmere.  Men der er også et mere åbent sofaarrangement, hvor man kan slappe af, og et bord med barstole og udsigt over Limfjorden.

Loungen i Rendsburggade 6, hvor 1.-4. semester fra kommunikation og digitale medier holder til.

Væggene er også blevet opfrisket med farver i grønne nuancer, der ifølge en gruppe studerende fra 2. semester er med til at skabe både hygge og ro i rummet.

Fællesområder, der ligger foran studiesekretariatet i Rendsburggade 14, og som kan benyttes af alle studerende på kommunikation og digitale medier, har også i efteråret fået en indretningsmæssig opgradering.